en | de | pl | sv | nl
Sök

22.10.2020

Aluminiumfönster i ditt hem? Defenitivt Ja!

Är det värt att investera i aluminiumfönster?

Som du antagligen redan gissat - vi säger ja till aluminiumfönster - och inte för att vi producerar sådana fönster. Huvudskälet är att det finns starka argument för en sådan lösning, inte bara de som rör modern design.

Förmodligen har de flesta av er haft kontakt med traditionella träfönster minst en gång - vare sig det är i läger eller i ett familjehem / lägenhet. Och alla som kommer ihåg sådana fönster kommer också ihåg utkast till följd av läckage, vridning av dörrkarmar eller höga värmeräkningar, vilket beror på att rummen kyls ned. Det här är minnen som aluminiumfönsterägare aldrig kommer att få.

Fördelarna med att byta ut fönster mot aluminium

Hållbarheten hos aluminiumsnickeri är obestridlig. Den är motståndskraftig mot skador och korrosion och tål lätt låga och höga temperaturer. Det är denna soliditet som ger dig sinnesfrid och förtroende för att fönstren kommer att förbli intakta i flera år.

Snickeri av aluminium verkar skapas för bostadshus med modern design. Det låter dig skapa stora strukturer, så om du drömmer om stora fönster i vardagsrummet eller ett mycket ljust kök - står inget i vägen. Om du bygger ditt eget hus har du säkert råd med takfönster eller nästan hela glasväggar. Vi har ett brett utbud av aktiviteter, så du är bara begränsad av din fantasi. Din eller din arkitekt.

Hållbarhet och design - det här är en perfekt kombination

Ett brett utbud av färger, inklusive träliknande lack, gör att du kan anpassa fönstren till de mest krävande projekten. Vi kan använda fasta, öppningsbara, lutande, glidande, klassiska rektangulära såväl som runda fönster. I ett ord: att välja mellan - till färgen. Du kan justera fönstren efter din perfekta vision. Dessutom är aluminiumfönster en mycket elegant lösning som passar perfekt även för de mest sofistikerade smakerna. Så, om du drömmer om icke-standardlösningar, glaserade dörrar till terrassen eller runda fönster eller andra arkitektoniska underverk - vi bjuder in dig. Vi hjälper dig gärna att göra ditt drömhem verklighet.

Var hittar du de bästa aluminiumfönstren?

Naturligtvis med oss! Se erbjudandet för aluminiumdörrar och fönster i vår produktion. Erbjudandet inkluderar Star-systemet, rekommenderat för lågenergibyggnader. Som vi skrev >> här << är våra produkter inte bara vackra och hållbara utan också säkra!