en | de | pl | sv | nl
Zoeken op

22.10.2020

Aluminium ramen in uw huis? Absoluut JA!

Is het de moeite waard om in aluminium ramen te investeren?

U raadt het al - wij zeggen volmondig ja tegen aluminium ramen - en niet alleen omdat wij zulke ramen produceren. De belangrijkste reden is dat een dergelijke oplossing wordt ondersteund worden sterke argumenten, niet alleen die met betrekking tot een modern design.

De meesten van u hebben wel eens kennis gemaakt met traditionele, houten ramen - in kampen of in een gezinswoning/flat. En iedereen die zulke ramen kent, herinnert zich vast ook hun tocht, als gevolg van lekkages, vervormende kozijnen of hoge stookrekeningen, als gevolg van de kou in de kamers. Dit zijn herinneringen die houders van aluminium ramen nooit zullen hebben.

De voordelen van het vervangen van ramen door aluminium

De duurzaamheid van aluminium schrijnwerk is een onbetwistbare zaak. Het is bestand tegen beschadiging en corrosie, en verdraagt probleemloos lage en hoge temperaturen. Deze stevigheid geeft u gemoedsrust en het vertrouwen dat de ramen jarenlang in perfecte staat zullen blijven.

Aluminium schrijnwerk lijkt ideaal te zijn voor woongebouwen met een modern design. Hiermee kunt u structuren van grote afmetingen maken, zodat als u droomt van grote ramen in de woonkamer of een zeer lichte keuken - niets u in de weg staat. Als u uw eigen huis bouwt, kunt u zich gemakkelijk dakvensters of bijna volledige muren veroorloven. Wij hebben een breed scala aan activiteiten, dus alleen uw verbeelding beperkt u. De uwe of die van uw architect.

Duurzaamheid en design - dit is een ideale combinatie

Een brede waaier van kleuren, met inbegrip van hout-achtige vernissen, zal u toelaten om ramen aan te passen aan de meest veeleisende projecten. U kunt kiezen uit vaste ramen die wijd of half open kunnen, schuiframen, klassieke rechthoekige of ronde ramen. Eenvoudiger gezegd: naar wens te kiezen. De ramen kunnen vrij worden aangepast aan uw ideale visie. Bovendien zijn aluminium ramen een zeer elegante oplossing die perfect past bij zelfs de meest verfijnde smaak. Dus als u niet-standaard oplossingen wenst: beglaasde deuren naar het terras of ronde ramen of andere architecturale wonderen - hier vindt u het. Wij zullen meer dan blij zijn om uw dromen over een droomhuis waar te maken.

Waar vind je de beste aluminium ramen?

Natuurlijk, bij ons! Wij nodigen u uit om ons aanbod van aluminium deuren en ramen aandachtig te lezen. Het aanbod omvat het Star-systeem, aanbevolen voor lage-energie gebouwen. Zoals wij het hier >> zeggen << onze producten zijn niet alleen mooi en duurzaam, maar ook veilig!